Home Sağlık HaberleriKanserWireless kanser yapar mı?
Wireless kanser yapar mı?

Wireless kanser yapar mı?

Wireless kansere neden olur mu, wireless kanser mi yapıyor, kablosuz internet kanser yapar mı, kablosuz internet kansere yol açar mı bu soruların yanıtını merak edenler için, makalemizde paylaştık. Teknolojinin gelişmesiyle…

Wireless kansere niçin olur mu, wireless kanser mi yapıyor, kablosuz internet kanser yapar mı, kablosuz internet kansere yol açar mı bu soruların yanıtını merak edenler için, makalemizde paylaştık. Teknolojinin gelişmesiyle hayatımıza giren bilgisayardan dünyaya açılan pencere yani internet ne yazık fakat sağlığımızla oynuyor. Afiyet açısından elektronik eşyaların ne denli zararlı olduklarının farkındayız, lakin hayatımızı kolaylaştıran bu cihazlardan ayrılmamız muhtemel yok.

Kablosuz internet  kansere neden oluyor mu?

Yapılan bilimsel incelemeler neticesinde kablosuz internetin (wireless) kanser hastalıklarına sebep olduğu ortaya çıktı. Kemik iliği hücreleriyle fareler üzerinde yapılan deneyler, wirelessın kansere yol açtığını kanıtladı. Kablosuz internet elektromanyetik bölge olduğu için, kanserli hücrelerin çoğalmasına sebep oluyor ve bu durumda da kanser hastalıkları meydana geliyor.

Wirelessa maruz kalan hücreler kötü etkileniyor ve zamanla kanserleşerek dönemimizin en fazla korkutan ve gitgide artarak yaygınlaşan kanser hastalığını ortaya çıkartıyor. Kanserli hücrelerin artmasına yol açan kablosuz internet yani wireless, uzmanlar tarafından öyle önerilmiyor.