Home YaşamTepe Uzatma
Tepe Uzatma

Tepe Uzatma

IRTIFA UZATMA: Tepe uzatmayla ilgili faydalanabileceğiniz bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Boy uzatmak istiyorsanız yazdıklarımızı okumanız ve incelemenizin yükseklik uzama çalışmalarınızda size katı sağlayacağını göreceksiniz.

TEPE UZATMA

Tepe uzatmayla ilgili faydalanabileceğiniz bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Zirve uzatmak istiyorsanız yazdıklarımızı okumanız ve incelemenizin boy uzatma çalışmalarınızda size katı sağlayacağını göreceksiniz.

Dinç Tepe Uzatmak İçin

Boyunuzu uzatmak için kimsesiz sadece beslenmenize itina göstermek ya da sadece bu dallarda spor ve egzersiz yapmak yeterli verimi vermez. Keza beslenmenizde he egzersiziniz de düzeni korumalı ve egzersiz besin alışkanlığınızı rutine koymak durumundasınız. Hayatınıza her türlü vitamini katmalı tüm beslenme ürünlerinden yemeniz azda olsa günlük almanız gereken vitaminleri almanız gerekiyor. Boyu normal olan veya normalden kısa olan insanların bazı vitaminleri ekstra olarak daha artı tüketmesi gerekiyor.

Kısa Boyluların Tüketmesi Gereken Gıdalar

Boyu kısa boylu olan arkadaşların bilhassa tüketmesi gereken gıdaların başında balık 1 numaradır. Balığın zirve uzatma faktörünü bilmeyen yok. Bilhassa buluğ çağı dönemi ve çocukluk döneminde balık yağı içmiş insanların yükseklik uzmaların da etkisi fazla fazladır. Buna ek olarak kalsiyum içeren ürünler kullanmalı hayatından süt, peynir ve yoğurdu jurnal olarak tüketmelidir.
Kısa boylu elde etmek çok takıntılı kişiliğe sahipseniz bunalım nedeni ve kendini beğenmemekten ileri gelen mutsuzluğa yol açabilir. Erginlik döneminde ailelerinde katkısı ile bilinçli hayat tarzınızı değiştirip genlerde olan zirve oranını 5 cm yükseltme etkiniz mevcut.

Boy Uzatma

Bayan ya da bay kısa boylu olmak kaderiniz olmaktan çıkabilir. Kişinin boyu kalıtımsal faktörleri ne olursa olsun boyunu 5 cm uzatmak bile psikolojisini ve görünüm açısını ayrıntılarıyla değiştirecektir. Hiçbir zaman bir basketbolcu kadar olmanız mümkün yok ama kısa boylu olarak da adlandırılmazsınız.

Ergenlik döneminizi bitirmiş ve uzatma dönemini geçirmiş iseniz yapabileceğiniz çalışma platestir. Plates yapan insanların omurgalarını iyi esnettikleri için 2 cm uzun görünmeleri çok normaldir. Uzman etkinliğinde platesi yapmanız koşul yahut vücudunuza fayda yok zarar verebilirsiniz.

Ergenlik döneminde ise spor aktivitesi fazla kayda değer basketbol kız veya erkek fark etmeksizin gidilebilir. Ayrıca jimnastik ve öteki spor dalları da yükseklik uzatmak için karoser esnetmek açısından çok manâlı etkendir.

Boy Uzatmak için Ne Yapılabilir

Boy uzama kürlerini uygulayabilirsiniz en ince ayrıntısına kadar doğal ürünlerle hazırlanır ve sağlıklıdır. Artı birde dizlere yapılan çivileme yöntemiyle doruk uzattırmak isteyenler var ama biz buna karşıyız 3 – 5 yıl mutlu olunabilinir fakat daha sonra getireceği zararları bilemezsiniz..

Irtifa Uzama