Home Estetik & GüzellikSağlıklı Saç Temiz Bahar Nasıl: Kolay 4 Adımlı Plan
Sağlıklı Saç Temiz Bahar Nasıl: Kolay 4 Adımlı Plan

Sağlıklı Saç Temiz Bahar Nasıl: Kolay 4 Adımlı Plan

Evlerimizi süslenmek biz bahar çoğunlukla, lakin bizim kilitleri çözmek için, çok büyük bir zaman, trichologist Anabel Kingsley tarafından. “Soğuk kış aylarından sonradan, bahar temizliği ile öncesinde yeni sezon için zamanında bizim saç gençleştirmek için zamanı geldi,’ diyor. ‘Kış kurutma etkileri bölünmüş biter ve kepek niçin olabilir. Hem bu sorunları çözmek için denedikten daha sonra yapı ürün karşılaşabilirsiniz.

Yılgın? Merak etmeyin – bir saç ‘bahar temizliği’ Dolaplar çaba mamut devir kıyasla basittir. Keza Kingsley ve trichologist Sally-Ann Tarver ile birlikte, birlikte sağlıklı, yaşam dolu barnet ile Baharı karşılamak yardımcı olmak için dört aşamalı bir plan hazırladık.

1 gunk kurtulmak
Mahsul oluşturma-sabit – losyonlar ve iksirler üstünde para kazandı sıçramasına vakit görmek ne cansız ve donuk görünümlü saçlar zıt gidebilir. Tarver silikon taşıyan ürünleri saç ağır hissediyorum ve donuk niçin şaft üstüne yapı,’ diye açıklıyor. ‘Geri sıçrama almak için derin temizleyici bir şampuan kullanın.

2 Parça ayrılmış biter
‘En kuaförler her beş ila altı hafta tavsiye eğilimindedir, fakat duruma kadar değişir kendimce. Tarver eğer kimyasallar ve şekillendirme ile saç istismar ediliyorsa, o zaman daha sık kesmek gerekebilir,’ diyor. Bir kez hasar biter kesik bir aklı var, Tarver haftalık derin klima maske ile saç bakımı: ‘Bu tüyleri güçlendirir bu nedenle biter bölünmek için daha az olasıdır nasihat eder.

Bu kafa derisi 3 Tür
Kış saçımızı zor yok – sıfırın aşağı kafa derisi etkiler. İkisi de benzer çevresel saldırılar için Kingsley,’ diyor, ‘pul kurtulmak için kafa derisi pul pul haftalık maruz olarak ‘kafa derisi rejim cilt bakımı rutin aynı olarak düşünün. Kahverengi şeker, hindistan cevizi yağı ince öğütülmüş yulaf lapası 2 kaşık bal ve bir çorba kaşığı iki çorba kaşığı yapılmış doğal saç fırçalayın gibi. Önce kafa derisi içine masaj şampuan.

4 Dene bir ‘ısı detoks’
Yağmurda bir çok defa yakalandı. Isı şekillendirme araçları kurtarıcı için bir git vardır, ama dezavantajı saç verdikleri zararı yoktur. Aşk geri doğal tarzı ile düşmeye, Tarver bir ay izin önerir: “çatı katı, asgari ısı ayarında en üye indirmek saç kurutma makinesi kullanın ve sonradan sadece kullanılan doğrultma ütüler Kilitle. Bambaşka saç nasıl hissettiğini fazla şaşıracaksınız, onları hendek için cazip olabilir.