Home Sağlık HaberleriAğız ve Diş SağlığıKolay Diş Ağartma Yöntemi
Kolay Diş Ağartma Yöntemi

Kolay Diş Ağartma Yöntemi

Diş sararmasına evde çözüm olacak doğal diş ağartma yöntemleri pratik kullanımı ile de kısa zamanda etkisini gösteriyor. Diş sararmasının tedavisi için, basit diş beyazlatıcı yollarına başvurun ve bu yöntemleri uyumlu uygulayın.

Dişlerinizin yeterince parlak ve beyaz olmaması gülümsemenizi engelliyor ve konuşurken sürekli dişlerinizin görünmesinden sakınıyorsanız, evde basit diş ağartma yöntemlerini deneyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Evde basit bir şekilde uygulayacağınız diş beyazlatma yöntemleri sararan dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlıyor. Daha bakımlı gülüşler için dişleri beyazlatmanın basit yollarına göz atalım.

* Karbonat: Günümüzün en etkin ve en çok aşina doğal diş ağartma yöntemidir. Karbonat ile diş beyazlatmayı mutlaka deneyin.

* Sofra Tuzu: Karbonattan sonra en iyi diş beyazlatıcıdır.

* Gliserin: 1 tatlı kaşığı karbonatı, bir parça tuzla karıştırarak içine birkaç damla sirke ekleyin. Diş fırçanızın üzerine sürerek, dişlerinizi fırçalayın.

* Çilek ve karbonat: Çilek ve karbonat karışımını da dişlere sürerek beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Oysa fazla kullanımı diş minesine zarar verebilir.

* Tuzlu suyun içine birkaç tane zeytin adın, bekletin ve gargara yapın. Bu da diş etlerinin güçlenmesine etkili olacaktır.

Kolay Diş Ağartma Yöntemi