Home Estetik & Güzellik4 Anti-Aging Yüz Yoga Egzersizleri
4 Anti-Aging Yüz Yoga Egzersizleri

4 Anti-Aging Yüz Yoga Egzersizleri

facial yogaAmeliyat ya da Botox-yüz yoga için en son non – invaziv bir alternatif. Sarkma, ince çizgiler ve kırışıklıklar kovmak için söyledi, ve Jennifer Aniston ve Meghan Markle ile hayranları bildirildi, bunu gözden geçirmek zorundaydık. Biz bize bilgiyi veren Yüz Yoga Uzmanı Danielle Collins, yakaladı:

‘Egzersizleri (derinin daha alçak katman – kas ve yağ dokusu), (orta tabaka – senet dokusu) dermis ve epidermisi (üstteki tabaka hücreli) çok eksik meslek. Tüm bu katmanlar çalışarak dürüst kan dolaşımını artırır, daha fazla oksijen ve beslenme cilt hücrelerine ulaşmasını sağlar.

Sonuç? Nemi emmek için pak, aydınlık, daha az toksinler ile sağlıklı deri ve daha büyük bir kabiliyet. Bize iyi geliyor. Masaj teknikleri kullanır derinin orta tabakasında çok kolajen ve elastin üretimini cesaretlendirmek, daha yumuşak ve daha esnek bir cilt destek tasarlanmıştır Danielle.

Dört en popüler egzersizleri birleştiren kolay rutin onunla başlayalım:

1 Baykuş
facial yoga the owl
Başparmak ve göze çarpan parmağı ile büyük bir C şeklini gerçekleştirmek. Sadece yukarıda sinyâl parmağınızı koyun ve kaşlarınızı ve yanaklarına parmaklarını paralel. Kaşlarını kaldırmaya ve gözlerim yaparken dikkat çekici parmakları ile indirmeye başlayın. İki saniye tutun, rahatlayın ve tekrar edin. Daha üç kere yapın. Sonradan on saniye her tarafında bu pozisyonda tutun. Alnından firma, çizgileri ve kırışıklıkları azaltacaktır.

2 Daire Gözlerin
facial yoga circle the eyes
Ilk kaşların başında orta parmaklarınızı yerleştirin. Yavaşça gözlerini civarda Kaş üzerine aşağıdaki dokunun başlatın ve sonra göz aşağıda devam ediyor, sadece elmacık kemikleri üzerinde. sonra gözünüzün iç köşesine devam edin. Sonradan her tarafta, ters yöne giden, minik dokunarak hareketleri yapma. Bu göz kırışıklıkları azaltmak, dolaşımı artırmak ve kasları yatıştırıcı için olağanüstü. O vakit sadece burun gözlerinin altındaki göze çarpan parmaklarınızla çok hafifçe inme dört katı kadar sıcak ve göz çevresi istirahat etmek dışa içten. Bu göz aşağı toksinler kaldırma ve bölgeye kan ve oksijen akışını artırarak torbaları ve şişlikleri azaltmaya tezgâhtar olur.

3 Kuğu Boynu
facial yoga swan neck
Dümdüz çene düzeyi ile bakmaya başlar. Bu Nedenle sağ omuz ile bile ve daha sonra da geriye doğru eğ kafanı sağa çevir kafanı. Altı ila sekiz saniye basılı tutun. Çene düzeyi ile ileri konuma başını döndürür. Başınızı sola dön, sol omzuna doğrultusunda. Kafanı arkaya yatır ve altı ila sekiz saniye basılı tutun – üç kere tekrarlayın. Bu asansörler ve boyun kasları sesleri, boyun ve yüzünün tabi tarafında çizgiler ve kırışıklıklar sıkılaştırıcı.

4 Zürafa
facial yoga giraffe
Kafanı arkaya yatır gibi dümdüz ileri bakarak, boyun ve hafifçe inme deri aşağı üstünde parmak uçlarınızı yerleştirin. Geri başınızı getirin ve iki kere daha tekrarlayın. Sonra mümkün olduğunca daha alçak dudak çıkıntı, köprücük kemiği ve üzerine çene yukarı içten parmaklarınızı yerleştirin, ağzının köşeleri aşağı çekerek. 4 derin nefes için basılı tutun. Bu boyun gerginliği, sesleri ve asansör boyun bölgesinde özgür bırakır.